top of page
DSCF1760.JPG

Ali ste si kdaj postavili kakšno podobno vprašanje:

Saj sploh ne vem, kaj hočem. Moji poslovni cilji so zamegljeni?

 

Komunikacija in vzdušje v podjetju nista več takšna kot na začetku. Ne vem, kaj lahko naredim, da povrnem tisto optimalno stanje, kot je bilo nekoč?

Imam novo poslovno priložnost, a saj mi tudi zdaj ne gre slabo?

Kako rešujemo situacije, ko se pojavijo takšna vprašanja?

Rešujemo jih skozi skrbno pripravljene programe, ki so krojeni po vaši meri in

namenjeni strateškemu preoblikovanju podjetja, povečevanju učinkovitosti,

spremembi kulture vodenja in vzpostavitvi učinkovite komunikacije.

 

Ko se v življenju zaletimo v »nevidne zidove« in ob neuspehih pri doseganju osebnih ciljev, je poiskati nasvet iskreno in pogumno dejanje. Za iskrenost do samega sebe in pogum smo nagrajeni s pomočjo nekoga, ki je vedno le korak stran, samo prepoznati ga moramo.

Ko se v življenju zaletimo v »nevidne zidove« in neuspehe pri doseganju

osebnih ciljev, je poiskati nasvet iskreno in pogumno dejanje. Za iskrenost do

samega sebe in pogum smo nagrajeni s pomočjo nekoga, ki je vedno le korak

stran; samo prepoznati ga moramo.

 • What are the benefits for a company that engages its employees in these programmes?
  Companies whose employees participate in various programmes gain an objective external overview of the challenges they face and through regular meetings learn how to realize their goals with an improved focus, easier and faster.
 • What is the added value for the participants in these programmes?
  Collaborating with a competent expert and using specific concepts and techniques allows them to learn how to deal day-to-day and long-term challenges more easily. The conceptually-designed process builds on each participant’s potential, allowing them to develop better trust in their leadership abilities and a satisfaction with their work.
 • How can company owners and other stakeholders notice these benefits?
  Company owners and other stakeholders will soon be noticing improvements in company growth and improved profitability, as well as personal growth and improved effectiveness of the leadership team.
 • Who are these programmes for?
  There are no limits. These are recommended for anyone aiming for a breakthrough in their business. Within the company the content of the programme is tailored to the participant or participants – from the executive level to the operational.

Če vas ni vsaj malo strah vaše vizije, če se vam ne zdi vsaj malo nedostopna, pomeni, da ni dovolj velika.

(dr. Aleksander Šinigoj)

Kako dolgo trajajo ti programi in kako poteka izvedba?

V običajnih pogojih se program izvaja ena na ena, kar zagotavlja diskretnost in sproščeno vzdušje, skozi katero vam pomagamo rešiti tudi najbolj kompleksne izzive.

 

Izjemoma in na zahtevo naročnika je pristop dela prilagojen na celotno ekipo, kjer delam z večjim številom udeležencev hkrati, kar skupini omogoči, da usmerjeno hitreje doseže zastavljene cilje. 

 

Udeleženci pridobijo kompetence za osebnostno rast, da lažje in hitreje premagajo izzive na delovnem mestu in dosežejo preboj.

 

Običajni način izvajanja programov je v živo (večinoma) enkrat tedensko v prostorih naročnika. Glede na to, da smo se v zadnjem obdobju navadili na delo na daljavo, pa je mogoča tudi takšna oblika. Za reševanje sprotnih izzivov pa sem s pomočjo sodobnih tehnologij svojim udeležencem na voljo kadarkoli.


Izkušnje so pokazale, da je v šestmesečnem programu mogoče doseči stabilne in dolgoročne rezultate. Ker je program zmeraj ukrojen po meri naročnika, ga lahko poljubno podaljšamo ali skrajšamo, na željo naročnika pa ga lahko tudi kadarkoli prekinemo.

S HRBTA-4K7F2277_edited.jpg
bottom of page